Mea Sofie Grønlund, stifter og kreativ direktør hos LOT ONE STUDIO


by Integration Admin December 01, 2016

Den ultimative julegave fra LOT ONE STUDIO?

“Uh, den er svær. Hvis jeg skal nævne én ting må det blive vores Chloé Clutch. Alle taskerne er håndlavede og der findes kun ét stk. af hver, og dén tanke kan jeg godt lide - at der er tale om noget unikt. Man vælger selv om det skal være en cross body eller en skuldertaske, så der er mulighed for at tilpasse tasken efter eget behov.”


 

Hvor spotter du nye varer til LOT ONE STUDIO?

“Hvis det seneste år har lært mig noget, så er det at den helt rigtige vare ikke kan findes på kommando. Nogle gange støder jeg på et nyt brand i forbindelse med en rejse, en gåtur i butikker eller ved at jeg bliver kontaktet af folk, som gerne vil starte et samarbejde med os. Andre gange kan jeg vågne om morgenen og have en kæmpe trang til at være kreativ, og så går jeg straks i gang med at tegne eller sy. Det er bl.a. sådan vores kimono og Chloe Clutch er blevet til.”

 

Hvad er dit daglige fokusområde?

“På en helt almindelig dag når jeg både omkring design, salg, indkøb, PR og kundeservice etc. Særligt sidstnævnte skal fungere optimalt - hver dag! For mig er det nemlig noget af det vigtigste, at kunderne altid kan få fat i mig, hvis de f.eks. har spørgsmål til en vare.

Når man som jeg har en webshop, så ligger der en udfordring i ikke at stå ansigt til ansigt med kunderne, så det har været afgørende for mig at være så tilgængelig som mulig, så kunderne ved, hvem der står bag LOT ONE STUDIO.
Vi har rigtig mange gengangere blandt vores kunder, og jeg er sikker på, at det bl.a. skyldes, at de får en personlig og nærværende betjening - hver gang.“


2017 er nær - hvad har været det bedste ved året der gik?

“At det lykkedes os at etablere et samarbejde med en ung kvinde, som i en ung alder har stiftet sin egen lille produktionsvirksomhed i New Delhi, Indien. Alle vores kimonoer bliver produceret på hendes systue, og det betyder, at hun er i stand til at give lokale kvinder arbejde. Vi har en rigtig god og tæt dialog, og det betyder enormt meget for mig at være med til at støtte op om kvinders muligheder i udviklingslande.”Jul og nytår - hvad skal du have på?

“Jeg elsker at klæde mig fint på til højtiderne, og i år bliver nytåret højst sandsynligt fejret i en Yves Saint Laurent-buksedragt, som jeg har arvet fra min mormor. Hun var en kvinde med sans for kvalitet, så mange af de ting hun købte i 70’erne bruger jeg stadig. Jeg vil style buksedragten med vores Marble-smykkeserie, en Harper Clutch og kæmpestort hår!”
 

 

Mea er uddannet indkøber og designer, og har en baggrund som indkøber hos bl.a. Bestseller og IC Companys. Mea er 40 år og bor i København med sin life- og businesspartner Eigil. Tilsammen har de 4 børn i alderen 9-12 år. (Tørklædet på billedet kan købes her)
Integration Admin
Integration Admin

AuthorLeave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Nyheder

Vinderen af 3 stk. Bali Silk Tassel-halskæder...
Vinderen af 3 stk. Bali Silk Tassel-halskæder...

by Cilie Mallan November 30, 2017

Read More

5 spørgsmål til...
5 spørgsmål til...

by Cilie Mallan November 23, 2017

Read More

Tillykke til...
Tillykke til...

by Cilie Mallan October 31, 2017

Read More

DKK