5 spørgsmål til...


by Cilie Mallan November 23, 2017

..Mea Sofie, stifter og kreativ direktør hos LOT ONE STUDIO.

 

Lad os lige starte med sommerens største oplevelse?

“Gerne! Min kærestes interesse for kitesurfing bragte os i år til Sardinien, og det viste sig at blive én af de bedste rejser vi har været på. Det blev til en uge med masser af sol og strand, god mad, afslapning og en masse læsning. Billedet nedenfor tog jeg én af de sidste dage på øen, og jeg synes at han er det sejeste og dejligste menneske jeg kender."

 

 

  

Favorite hangout i 2017?

"Hotel Sanders i Tordenskjoldsgade er lige nu en favorit. Det kan enten være til cappucinos udenfor under markiserne, god mad og vin i hotellets restaurant eller cocktails i hotellets bar, TATA. Jeg elsker alt ved dét sted - sjælen, indretningen, menu'en. På alle måder anbefalelsesværdigt."

Photo credits: Hotel Sanders

 

Vi skal tale lidt om LOT ONE STUDIO. Vi spurgte dig sidste år hvad den ultimative julegave fra dit firma er - hvad er dit bud i år?

“I år er det helt sikkert vores unika-kimonoer, som lige nu er på tilbud ( og vi tilbyder fri fragt i webshoppen ... koden finder du nedenfor). Desværre parkerer mange deres kimono bagerst i skabet når sommeren er ovre, men jeg bruger mine kimonoer hele året. Jeg vil foreslå at style dem med læderleggins og en fin uldstrik, og så selvfølgelig et par af de smukke armbånd fra Bangle Up"

Vi spørger dig gerne hvad du skal til nytår, men vi vil egentlig hellere høre hvad du skal have på?

“Haha, ja naturligvis. Jeg er jo aldrig rigtig vokset fra at klæde mig ud, og jeg har da også haft mine perioder med hanekam, sort hår, hvidt hår, klassisk page, rocket stil etc. Man kan vist roligt sige at min stil er blevet en smule mere nedtonet med årene. Nu er det mere noget med en dragt fra 70'erne og høje hæle og så en masse smykker - gerne de nye fra Plissé Copenhagen, som jeg vitterlig aldrig bliver træt af! Nytåret fejres i øvrigt i Hamborg i år."

 

 

Du nævnte noget om en rabatkode - kan vi lige tage dén igen?

“Absolut! Vi gør klar til nye varer i 2018 samt en ny kollektion af kimonoer, så i den kommende uge er stort set hele butikken nedsat, og ikke nok med det: brug rabatkoden LOTONE2018 ved checkout, så opnår du fri fragt!"*

 

 *Fri fragt kun på danske ordrer

 

Mea Sofie er 41 år og bor i København med sin kæreste og deres 4 børn.
Cilie Mallan
Cilie Mallan

AuthorLeave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Nyheder

Vinderen er...
Vinderen er...

by Cilie Mallan March 30, 2018

Read More

Tillykke til...
Tillykke til...

by Cilie Mallan October 31, 2017

Read More

Januar favoritter ♥︎
Januar favoritter ♥︎

by Mea Sofie Grønlund January 26, 2017

Read More