Vilkår og betingelser

GENERELLE BETINGELSER

1. Generelt
Disse betingelser er gældende for forbrugere ved handel på lotonestudio.com.
Ved bestilling af varer via Lot One Studios netbutik (www.lotonestudio.com) bekræfter du, at du hverken køber varer som erhvervsdrivende eller med henblik på videresalg.

2. Afgivelse af ordre
Afgivelse af ordre via vores hjemmeside, er ikke en juridisk bindende aftale. Lot One Studio har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Bindende ordrebekræftelse/faktura sendes til dig, når vi har afsendt de varer, som du har bestilt.
Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre.
Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.
Alle kontrakter indgås på dansk.

3. Annullering af ordre
Har du ikke modtaget en bindende ordrebekræftelse/faktura fra Lot One Studio, og er din ordre endnu ikke effektueret af Lot One Studio, kan du annullere din ordre ved at kontakte os.
Er varerne pakket/afsendt af Lot One Studio, har du stadig mulighed for at fortryde købet. Se punkt 9.

4. Priser
Medmindre andet er angivet, er alle angivne priser i danske kroner og inklusiv 25% moms.
Angivne priser gælder kun for ordrer til levering i  de lande som Lot One Studio leverer til. Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv.

5. Betaling
Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Dankort, Visakort, Mastercard eller American Express. Kortoplysningerne transmitteres krypteret mellem kunde og www.lotonestudio.com. Personoplysninger (navn, adresse osv.) krypteres dog ikke.

6. Forsendelse og levering
Lot One Studio bestræber sig på at afsende de varer, du har bestilt, inden for 1-4 hverdage (på varer sendt med pakkepost), efter at vi har modtaget din bestilling, med mindre andet er aftalt i købsprocessen.
Fragtomkostningerne vil bl.a. afhænge af antallet af varer, deres vægt, hvor varerne skal leveres etc. Du kan altid se de samlede leveringsomkostninger, når du bestiller varer på lotonestudio.com. Bemærk: varer som sendes som pakkepost vil blive sendt via GLS til nærmeste pakkeshop eller Post Danmark til nærmeste posthus.
Med mindre andet aftales, vil du være berettiget til at hæve købet, hvis du ikke har modtaget de bestilte varer senest 14 dage efter, at du har afgivet din ordre.
Lot One Studio bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem.

7. Fortrydelsesret
Du kan uden begrundelse fortryde den indgåede aftale inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget dine varer.
Hvis du udøver din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger, vi har modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder, eller særlige portoomkostninger ved levering i udlandet inkl. Grønland og Færøerne). Tilbagebetalingen vil ske uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om, at du vil fortryde den indgående aftale. Vi gennemfører tilbagebetalingen uden tillæg af gebyrer og med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved dit køb, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.
Har du allerede modtaget varerne, skal du sende dem retur til Lot One Studio uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om, at du vil udnytte din fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. Det er vigtigt, at forsendelsen forsynes med porto, som du selv skal betale. Du hæfter for en eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.
Du kan fortryde dit køb/returnere en vare ved at:
-Afvise modtagelse af varen/undlade at indløse en forsendelse
-Sende en mail til info@lotonestudio.com og sende varen i retur til Lot One Studio.
Du skal selv afholde udgiften for returnering af varen.

8. Reklamationsret
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse. Har du som forbruger købt varer, har du i overensstemmelse med købelovens regler 24 måneders reklamationsret på alle varer. For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare.
Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du som forbruger snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte Lot One Studio og forklare, hvori fejlen eller manglen består.
Lot One Studio indestår ikke for garantier afgivet af tredjemand.
Reklamation kan foretages ved at kontakte vores kundecenter eller ved henvendelse i et af vores varehuse. Lider varen af en fejl eller mangel, vil Lot One Studio søge at reparere varen eller alternativt foretage omlevering, hvis det ikke medfører uforholdsmæssige omkostninger for Lot One Studio.
Hvis det ikke lykkes os at nå til enighed, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, hvis betingelser herfor er opfyldt, se www.kfst.dk.
Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du som erhvervsdrivende straks kontakte Lot One Studio, efter at en fejl eller mangel konstateres.
Du har som erhvervsdrivende i øvrigt pligt til at foretage en undersøgelse af en købt vare, som ordentlig forretningsbrug kræver.

9. Forbehold og ansvarsfraskrivelse
Lot One Studio tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

10. Kontakt
Lot One Studio Aps
Peder Skrams Gade 11, 2th
1054 København K
CVR: 36704012
E-mail: info@lotonestudio.com